22. joulukuuta 2010

Ladies and gentlemens, saanko esitellä ystävykset Morson ja Aasin!


Rakkailla lapsilla ja koirilla on monia nimiä, jos otsikko aiheuttaa hämmennystä. :D Neolla on yksi Parasystävä. Hän on Neiti. Hänen nimensä on Priska. Hän edustaa saksanpaimenkoiraa. Hän on Neoa viisi päivää nuorempi. Heillä on aina hauskaa ja Priska kooltaan suurempana osaa varoa niin pikkuruista Neoa. Priskalla ja Neolla on omintakeiset jahtausleikit, sillä minun laiska poika ei jaksakaan juosta naisten perässä, vaan odottaa, sillä tietää, että ne tulevat kyllä luo! Yhdessä tämä kaksikko on voittamaton, joten, jos liikut näillä seuduilla, pidä varasi ja pidättäydy kulkemasta pelloilla ja metsissä, joissa nämä kaksi touhuavat kettuja haukkuen!



Oodi ystävyydelle, koska minun sydän nauraa aina, kun näen kuinka onnellisina nää kaks toistensa kanssa peuhaa ♥ Ja oikeesti, nää on niiiiiiiiiiiin erottamattomat, ku kaks koiraa vaan voi olla. Ja kaks täysin erilaista persoonaa! Priska on rauhallinen ja lempee, mut toisaalta hiukan ennakkoluulonen vieraita kohtaan ja pelokas kans joissain asioissa. Neo taas on _aina liikenteessä, ei koskaan paikoillaan ja aina ilonen, ennakkoluuloton kaikkia kohtaan (kehittelee ystävyyssuhteita niin hevosten kuin kissojenkin kanssa) eikä pelkää melkein mitään. Siks ne just on parhaat ystävät.



Kuvista ei ehkä löydy sitä tunnelmaa, joka hehkuu sillon ku Morso ja Aasi leikkii mut! Meidän Nasu ja Puh tahtoo silti esittäytyä kuvienki kautta. Ilman valokuvia ois tyhjää.

Priska: Are you coming? I'll never leave you, so, come here, darling ♥

 LOPPUKEVENNYS:

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

ihania kuvia <33

Anna kirjoitti...

Kiitos :-------)

Lähetä kommentti