8. maaliskuuta 2011

Elämä kulkee mut se kulkee liian nopeasti


Meistä ei ookaan kuulunut vähään aikaan mitään, pahoitteluni! Elämä on ollut niin tasaista ettei mitään, ollaan ulkoiltu melkein keväisessä säässä ja opeteltu kaikennäköistä kivaa. Jälleen huomaan, että Neo haluaa uutta oppiessaan unohtaa vanhat temput (nyt kun on opeteltu antamaan molempia tassuja samaan aikaan, niin hän ei millään tahtoisi antaa vain yläfemmaa...). :-------D Tassutemppujen lisäksi ollaan harjoiteltu lähes joka päivä maahanmenoa, joka taitaa sekin onnistua jo paljon paremmin kuin itse istuminen...

On kuitenkin pakko kehaista, että tämä minun miekkoseni on aivan mahtava. Ohittamisia ynnä muita ollaan harjoiteltu niin tutun koirakaverin kanssa kuin ilmankin. Nyt kaipailtaisiin niitä tuntemattomia koiria harjoitteluseuraksi... Koska niiden ohittaminen on asia erikseen.

Tähän loppuun ette saa kuvia, koska en ole herraa jaksanut kuvailla. Mutta videon maahanmenosta kyllä.. Ei se vielä ole täydellinen, mutta ihan hyvä! Unohtakaa minun flunssainen ääneni, hengaan tällä hetkellä kuumehouruissa. Jälleen kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti