10. maaliskuuta 2011

Hei, hei mitä kuuluu?

Ihan ok, kiitos kysymästä. Sairastelen täällä edelleen, kuume on laskenut, mutta kurkku on niin kipeä, että sattuu. Tänään vuorossa muun muassa lääkäri (nieluviljely, hyi että) ja ylienergisen koiran sisällä aktivoiminen. Nyt kun saisin kipeänä nukkua sinne kymmeneen, niin tietysti herään joko itse tai Neon toimesta kello kuusi aamulla. Tyypillistä.

Meidän barffauksesta nyt ei sitten taidakaan tulla yhtään mitään. :--D Ihan vain sen tähden, etten saa syötettyä tuolle kaikkia sen tarvitsemia ravintoaineita, koska se kieltäytyy syömästä muun muassa sisäelimiä. Nyt ei ole myöskään jauhelihat menneet ihan entiseen tapaan. Eilen meillä ei sitten edes ollut enää jauhelihaa pilkottuna, että oisin saanut sille pienen satsin sulatettua, joten neuvokkaana marssin Siwaan ja löysin sieltä noita Best-Inin valmisruokia, tarkemmin Kotikeittiön herkut - lihamureke. Katoin vähän sitä sisältöä ja se näytti suht hyvältä, ei edes säilöntäaineita sisältänyt. Ja siitä löyty noita sisäelimiäkin! Ja koiralle maistui, jota pidän ehdottoman hyvänä asiana. (---: Jos jotain sanottavaa noista Best-Inin ruuista on, niin eikun kommenttia peliin! Haluan ehdottomasti kuulla mielipiteitä/neuvoja/mitä vaan. Kommentit on aina tervetulleita.

Tietenkään en lopeta esimerkiksi broilerin siipien/kaulojen/selkärankojen saati jauhelihan syöttämistä, mutta mun mielestä toi on ihan hyvä vaihtoehto. Luultavasti hankin joku kerta, kun eläinkauppaan täältä metsän keskeltä pääsen, murre-mixejä tai NEUta. :------)

Sitten ois vielä yks juttu! Neo täyttää tänään 8 kuukautta! Minun pienestä pojasta on kasvanut suuri mies, joka on kaikista maailman koirista uuvatein ja rakkain. Murrosikä painaa päälle; haukkuminen on suurimmillaan (pihalla ollessaan tuo haukkuu pelkkää ilmaa, koska se on hänen mielestään niin hupaisaa), pihalta sisälle tuleminen ei käy kuuloonkaan, vapaana ei voida viuhtoa korvien uupumisen takia (mutta pitkällä hihnalla kyllä) ja merkkailu on täysin valloillaan. Mahtava ikä, ettenkö sanoisi?

Odotan jo tervehtymistäni, että päästäisiin huitelemaan  tuonne metsään. Neposen liikaenergia purkautuu nyt mm. haukkumisella, näykkimisellä ja tavaroiden tuhoamisella. Olen koittanut purkaa sen energiaa muun muassa vanhojen temppujen hiomisella, namien piilottamisella ja muilla piiloleikeillä. Ja leikittykin ollaan. Mutta eivät ne tietenkään lenkkejä millään taholla voita, joten kaipuu takaisin teille on suuri.. Tulis nyt se kevätkin jo!

Mutta eipä mulla nyt mitään sen enempää tällä kertaa! Kuulemisiin sanoo Neokin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti