20. helmikuuta 2011

Mekin tahdotaan barffata!

Hee! Sainpas aikaiseksi väsätä kasvissoseen tuolle piskuiselle kakkiaismukulalle. Hän tosin nyrpisteli sille nokkaansa, mutta eiköhän se sitä sitten pidemmän päälle syömään ala, kun tajuaa, että parempaa ei ole luvassa :---D Olisin tehnyt vielä kananmunankuorijauhetta, mutta meillä ei tähän hätään munia enää ollut, joten jätin suosiolla sikseen. Kauppaan kun on niin hirveän pitkä matka, 50m, eihän sinne nyt jaksa. : D

Tiistaina ois sitten lihojen hankinnan vuoro! Oivoi, piskiläinen kyllä tykkää tästä uudesta ruokavaliostaan +100! Eipähän tarvitse enää miettiä noiden nappuloiden kanssa mitään kummempia :')

Ei mulla tällä kertaa muuta, olisin kyllä voinut tarinoida enemmänkin :'DD Ajattelin tässä illan mittaan väsäillä Neolle uutta banneria tänne (....... taas! Mutta nyt ajattelin laittaa ihan kaiken uusiksi!). :---D

Pitäskö mun muuten näyttää teille parit videot? Ikivanha luoksetulo ja joku hyvinhyvin random toinen! Haluaisittekos nähdä toheloa videollakin vaihteeksi?

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Voi, meilläkin aluksi nyrpisteltiin kasvissoseelle, mutta nyt se menee heittämällä alas :) Täällä ollaan TODELLA innoissaan ruokavaliosta, joten hyvä valinta. Luulen, että Neokin kiittää :)

Anna kirjoitti...

Helpottavaa kuulla! :D Lihat todella menevät kyllä ihan yhdellä hotkaisulla alas, samaten broiskun siivet, joten toivottavasti soseetkin sitten :---)

Lähetä kommentti