8. helmikuuta 2011

Agilityhuumaa ja sukkavarkaita

Ollaan nyt Neon kanssa kaks kertaa käyty hallilla vähän ottamassa tuntumaan agilityyn! (: Hyvinhän toi koira hyppää, kunhan tajuaa sen, mitä pitää tehdä. Tarkoitus olis mennä johonkin agiryhmäänkin vielä tässä! :---) Sen verran kys. lajiin kyllä hurahdin, ei voi muuta sanoa. :-------D Valloittavaa, sanoi pieni Peppanainenkin. Jolla keskittymiskykyky tuhoutui noin viidessä minuutissa, mutta onhan se melkein ymmärrettävääkin, kun ikää on vasta... APUA! 7kk! Miten tässä näin on käynyt! :-----------D Onko minun pieni pylleröiseni jo NIIIN vanha? Juurihan se oli se karvakerä, joka ei tajunnut yhtään mitään minkään (paitsi ruuan) päälle. Oi voi.

"HEHE mulla onkin sun sukka om nom nom nom!"


Sukkien ja roskien varastelu on meillä päin tosi in... Kyllä me siitä vielä irti päästään. :----------D Uskokaahan pois. 

Oon ajatellut jo kauan aloittaa Neon kanssa barffaamisen, jos vaikka hiihtolomalla saisin tulostettua vähän asiaa barffauksesta, luettua ne läpi ja hankittua tuolle jotain. Olisinko niin reipas? Jep. Kaikkea pitäis kyllä tehdä, koira pitäis punnita ja mitata, mutta milläs punnitset kun koko talossa ei ole minkään valtakunnan vaakaa? Äiti, jos luet tätä, niin käypä IKEAsta hakemassa sellanen. Ota mut mukaan.

Uutta ulkoasuakin voisin nyt alkaa rakennella, alkaa tää vanha kyllästyttään jo.

3 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

Ääk kun se näyttää niin epäpennulta.. Vasta se oli vielä ihan pieni!
Suloisia kuvia.

Jonna kirjoitti...

Se tosiaan on kasvanu hurjasti! Mie muistan sen tuommoisena sivupalkin kuvassa olevana pikkusena.
Ja kiva uusi ulkoasu!

Onko Neolla muuten takakannukset? Olin tihrustivinani (sanahirviö, jota mietin monta minuuttia, enkä siltikään tiedä menikö oikein) noista aikaisemmista kuvista mutten päässyt selvyyteen..

Anna kirjoitti...

Kiitokset! :---D Onhan se tosiaan kasvnut ihan hurjan nopeasti, en meinaa ihan itekään tajuta, että se on noin iso mies jo..

Ja joo, Neolta löytyy takakannukset (---:

Lähetä kommentti