27. joulukuuta 2011

Julkaisemattomien kuvien kooste!








Aivan sekaisessa aikajärjestyksessä. Ensimmäisessä kuvassa oli käynyt niin, että löysin sen istumasta minun pöydältä. Tiedä häntä, miten se oli mahdollista, mutta siinä se istui ja tuntui kysyvän "mennäänks NYT ulos?". Toinen, kolmas ja neljäs kuva antavat teille pieniä näytteitä siitä, miten kaunis Neo osaakaan välillä olla.Viides kuva kertoo vähän siitä, mitä kivaa me tykätään tuon koiran kanssa kesäöisin tehdä. Kuudes kuva on.... niin Neo. Kysyvä kallistus. "Ai sanoitsä Neo? Vai puhuitko kenties ULOS menemisestä?" Seitsemännessä kuvassa apulaiskoira Neponen ilmoittautuu kynälaatikon tyhjennystalkoisiin.

Se on minun rakasrakasrakas Peepetin! Se on nyt jouluna ollut aiivan sekaisin, kun oon ollut kotona ja valvonut liian pitkään ja joka puolella tuoksuu herkkuruoka ja on aivan tyhmää ettei hän koko ajan saa myös jotain syötävää!

Mietin tänään, että Neon blogi on aika tylsä, mutta koira itsessään on aivan päinvastainen. Se on niin ihana, minun pieni pepsu!

5 kommenttia:

Milena kirjoitti...

Ei vitsit, miten ihania kuvia Neosta! Eikä blogi ole ollenkaan tylsä, innolla odotetaan aina uusia postauksia. Niin paljon on treeniblogeja, että on kiva lukea myös tämmöisiä. ;)

Anna kirjoitti...

me kiitetään! :D Kiva kuulla!

Urkki kirjoitti...

Millä kameralla kuvaat? Ja sulla on tosi ihanat sivut!

Urkki kirjoitti...

Millä kameralla kuvaat? Ja sulla on tosi ihana blogi!

Anna kirjoitti...

kuvaan canon eos 450d:llä + canon ef 70-200mm f/4L ja canon ef 50mm f/1.8 II :) kiitän!

Lähetä kommentti