29. heinäkuuta 2011

Olen rakentanut tämän sillan meidän välillemme

Randomit otsikot, jotka eivät liity asiaan rules. Oltiin tossa 24.7. sunnuntaina Eurassa mätsäreissä ihan hyvillä tuloksilla. :) Kaveri vei koiran kehään, tuloksena PUN ei sij! Ihan sikasiistiä saada punainen nauha pitkästä aikaa :p Ensimmäisissä mätsäreissähän saatiin kans punainen nauha, mutta sen jälkeen niitä ei ollutkaan sitten tullut. No nytpä tuli! Ja olenpa minä kyllä myös aika ylpeä minun pienestä miehestäni ♥ Vielä siitä kehäkettu leivotaan!






















Kävin eilen Loimaalla eläinkaupassa ja ostin Neolle pelastusliivit, naksuttimen, pari luuta ja nameja. Pelastusliivit käytiin tänään testaamassa, hyvät on, vaikkakin niistä meni heti se D-rengas rikki, vaikka sitä kehuttiin niin kestäväksi. :-D Naksuttimeen mä ihastuin ihan totaalisesti! Miksen oo tajunnut ostaa sellasta jo aikaisemmin? Luulen, että saan ton koiran maahanmenon nopeammaksi ja muutenkin. Jeejee! Sit lähti koiralle myös säkki ruokaa mukaan, mut eipä siitä sen enempää :)

Pelastusliivit käytiin ostamassa oikeastaan vaan sen takia, että meidän mökki on meren rannalla ja koira saa olla siellä vapaana, nyt ei sit tarvitse niin hirveesti pelätä, vaikka totta kai koko ajan valvonnan alaisena piski siellä onkin. Mökille me lähdetään maanantaina ja tullaan sieltä joskus, joten meistä tuskin kuuluu mitään vähään aikaan! Viettäkää kiva loppuloma kaikki :)

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Voi teillä on valloittava uusi ulkoasu täälä!
Veneilettekö te Neon kans vai ihan yleisen rantaturvallisuuden vuoksi pelastusliivit?
Onnea Neon näyttelyuralle! :)

Anna kirjoitti...

Tullaan varmasti myös veneilemään, mutta yleisen rantaturvallisuuden vuoksi oikeastaan noi ostettiin :) Neolla tota uimataitoa ei oikeen oo nimeksikään, kun sen lisäks vielä karva painaa aika railakkaasti veden pinnan alle joten päätettiin ostaa ne jottei sille nyt sit vaan satu mitään :D

Lähetä kommentti